BLOG

NAŠE IDEJE I ZAPAŽANJA IZ OBLASTI INTERNET MARKETINGA, SEO OPTIMIZACIJE I WEB DIZAJNA DELIMO SA VAMA U NAŠOJ BLOG SEKCIJI

Responsive dizajn

Dizajn koji se prilagođava uređajima

  • Responsive dizajn
autor teksta
Sanja Baštić 12. Jul 2018 | Creative | Development

Responsive dizajn koncept se vezuje za kreiranje i razvijanje web sajta koji omogućava optimizovani pregled i korišćenje web sajta sa bilo kog uređaja sa kog mu se pristupa. 

Različiti modeli mobilnih telefona, tablet računari i desktop računari imaju i različite rezolucije ekrana tako da sajtovi koji nisu responsive postaju nepregledni i komplikovani za korišćenje kada im se pristupa sa drugih uređaja.

Statistika pokazuje da je sve više korisnika koji pretražuju internet sa prenosivih uređaja i takav trend će se sigurno nastaviti i u budućnosti. Zahtevi tržišta su danas takvi da sajtovi moraju biti responsive ukoliko veću posećenost.


Primer responsive sajta Creative Web

Ukoliko imate web sajt koji još uvek nije prilagođen upotrebi sa različitih uređaja, razmislite o njegovom unapređenju u tom smislu i postanite dostupni uvek i svuda.

Creative WebPronađite nas na mapi
Pozovite nas065 30 35 456
Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

KONTAKT INFORMACIJE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.